Wednesday, December 19, 2018

[ SPONSORED ] : HOW TO CHOOSE FASHION GIFT FOR NEWBORN BABY ( POPREAL.COM )



image 

Hi everyone, hows ur day? hope it will be awesome today ^^. Anw I wanna share a good new that last week I got a cute niece. Yea my sister gave birth her second child and its a baby girl ^^. 

So in this chance, I wanna share some tips how to choose some fashion items/ clothes for new born baby as gift. Since its a baby girl, it will be so much easier to find tons of apparel collection. But dont worry if its baby boy, we can still find many collections. 

So here I wanna introduce you such a great online store : POPREAL.COM . Its an online fashion boutique for new born baby, toddler, kids fashion and accessories. They provide bunch of kid apparels with original, high quality, and exclusive product. 

1. Consider good and comfortable material
Good material is the very important thing to consider. Since its for a new born baby, with soft and sensitive skin. To avoid some allergies or bad thing. Cotton material is the best for baby, it can allowed the baby move freely and absorb sweat greatly. Baby will feel comfortable wearing cotton clothes. 





2. Consider the size
Sometime we puzzled when choosing clothes for baby because we dont know the exact size of the baby. Also new born baby are growing faster each day, each month. So in this case, I will choose bigger size for safe. I dont wanna the clothes become waste or useless because they too small to wear. But when I choose bigger size than the age of the baby, my gift can be keep and wear longer when they grew. There are many toddler jacket on sale I would recommended for the gift. Coat or jacket can be perfect option if we dont know the exact size also it can be used everyday. 









3.  Clothes Set 
Since there are so many kind of clothes for baby and we dont wanna waste so much time choosing the clothes. For efficiency, I would choose baby clothes set. I found many kind of cute newborn baby girl clothes set at Popreal.com that will be fit for my niece. Here I choose some cute clothes set for boy and girl baby. 








Hope the tips will helpful for all of you ^^.


 

See yaaa~~ on my next post ^^ 





Sunday, December 16, 2018

[ REVIEW ] : ROMAND LIP DRIVER #SKID MARK ( CHARIS )


Another lips product that I try this year. There are so many new lips products that I had tried recently, and one of them is Romand Lip Driver. This year lip cream or liquid products are still popular among beauty enthusiasts. Especially me, who is a fan of lipcream product ^^




Romand Lip Driver comes in a long tube packaging, its color has the same color based on the shade of the shade of the lip driver. Mine is shade no.01 Skid Mark, so it has bright red color tube as the packaging. 

The packaging is long and big enough compared with other lips cream product. It has long and slim brush also , so it will make it easier to apply this lipcream evenly. 

It has pretty adorable true red shade, that will make us glam up instantly. The formula/texture is matte finish on me. Its more dead matte finish but doesnt make my lips dry. And i really love how it is super pigmented, though it will a lil bit hard to create gradient lips because its high pigmentation. 




Its also super waterproof and longlasting. It can last up to 8 hours after meal and wash my face twice ( wudhu ). I was purposely wearing this lipcream when I went to a food festival, I ate many greasy foods there. Surpeisingly, the red stain stayed still nicely on my lips. Love It ^^



Unfortunately this lipcream is semi-transferproof. The stain will transfer on my finger when I swap/ rub my lips but the lipcream stain on my lips still can stay longer/ nicely. The lipcream itself settled fast,  I need to spread hurriedly so the lipcream can be applied evenly on my lips.



Overall, I really love the color, pigmentation and the longevity. It would be great to bring this when we are on a trip so we dont have to worry about retouching our lips.


Love : 

๐Ÿ’‹ Pretty color
๐Ÿ’‹ Super pigmented
๐Ÿ’‹ Waterproof & Longlasting
๐Ÿ’‹ Matte finish

Hate : 

๐Ÿ’‹ dried fast on lips
๐Ÿ’‹ semi-transferproof





Product Name : 
Romand Lip Driver 01 Skid Mark

Where to Buy : 

Price : 
$ 10.99


 

See yaa ~~~ on my next post ^^ 





Sunday, December 9, 2018

[ REVIEW ] : ARENCIA FRENCH EGG ~ FACIAL CLEANSING PACK ( CHARIS )


Haii, akhirnya kembali ngeblog lg setelah sebulan absen XD okay kali ini aku mau review salah satu cleansing produk yang unik bgt dari brand Korea " Arencia " yaitu French Egg - Facial cleansing pack. Iyess dari namanya aja kita udah tau kalo produk ini pasti berkaitan sama telur. Tapi tenang ya, bukan ingredientnya yg mengandung telur, hanya bentuk nya aja yg mirip telur. 


Ini pertama kalinya ak nyobain cleansing pack bentuk bar gini, biasanya prefer pake yg foam ato gel karena lebih praktis. tapi g nyesel habis pake ini karena hasilnya yg bgus dimuka ya jadi worth it lah walopun g praktis pemakaiannya. 

Seperti yang aku bilang di atas td bentuknya mirip telur perwarna pink peach gitu karena terbuat dari French Clay dan bahan bahan organic lainnya. jadi bisa di lihat di sabun ini ada kayak remah remah bunga atau daun kering gitu. Di dalam box kemasanya juga udah ada bubble net nya, jadi buat bikin busanya bisa pake ini ato cukup diusap2 pake tangan juga bisa.


Keunggulan dari French Egg cleansing pack ini dibanding dengan produk lainnya:

๐ŸŒท Clinically proven safe for sensitive skin
 Produk ini sudah teruji secara klinis aman untuk kulit sensitif 
 Tested for 0.00 skin irritation 
๐ŸŒท Advance CP Curing Technology
bertahan hingga 60 hari di temperatur ruangan
No sodium Hydoxie , No MP chemical additivies
๐ŸŒท Powerful Formula to target large pores and acne
BioDTox yang mengencangkan permukaan kulit dan menguringi minyak yang berlebih, sedangkan French Pink Clay nya membersihkan kulit mati dan penyumbatan pori pori. 


Ingredients : 
Cocos Nucifera ( coconut) oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Armeniaca (apricot) Kernel oil, Olea Europaea (olive) Fruit oil, Butyrospermum parkii (she) Butter, Rice Bran Oil, Grape Seed oil, Sodium PCA, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Alginig Acid, Honey Extract, Rosa Centifolia Flower, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Viola Tricolor Extract, Taraxacum Officinale (dandelion), leaf extract, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Brassica Campestris (Rapseed) flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Pink Clay, Houttuynia Cordata Powder.


Nah buat kamu yg punya masalah diwajah sperti berikut ini: 
- pori pori yg besar
- kulit berminyak
- kulit kering dan kasar
- jerawat dan breakout
- blackhead dan whitehead

Aku recommend in coba pake French Egg ini deh ^^

Ada dua cara buat pake cleansing pack ini, yah sbenernya ya sama kayak pake facial foam biasa sih haha. 

1. Daily use 
seperti cleansing produk biasanya, buat busa yang banyak dengan bubble netnya . Lalu usapkan secara merata di waah dan leher. Langsung dibilas dengan air hangat.

2. Wash Off Mask 
Bisa jga dipake sebagai masker, dengan cara yg sama tapi diamkan busanya selama 1 menit baru dibilas dengan air hangat 




Hasilnya dimuka ku setelah pakai French Egg Cleansing pack ini, beneran surprise bgt ga nyangka kalo hasilnya bisa sebagus ini. Wajahku terlihat lebih bersih dan pori pori g kelihatan mengecil. Dan ini bikin skincare routine aku jadi maksimal hasilnya, muka ku jd glowing gitu. Sebelumnya hasil skincare aku ya gitu2 aja cuma ngelembabin kulit doang. Aku pake Nacific Phyto Niacin selama 3bln terakhir g terlalu wow hasilnya diaku, tp setelah pake French Egg jadi memaksimalkan si whitening essence ini loh. karena pori2 yg mengecil jadinya mukaku lebih glowing .
 

Dan bagusnya lagi, jerawatku yang masih merah meradang langsung kering dan kempes sehari setelahnya. Dan totally ilang setelah beberapa hari pemakaian. Apa lagi semenak stop krim dari dokter, muka ku gampang banget jerawatan. Dan si telur ini beneran jadi penolong gitu, ga takut lagi kalo tiba tiba jerawatan XD.


Kebetulan tipe wajahku ini cenderung dry- normal, jadi ak g tau kalo ini beneran ngefek ngilangin minyak dimuka ato ga. So far , si French Egg ini ga bikin kulit aku kering tapi malah bikin lembab dan lembut. Kalo untuk whitehead emg beneran berkurang tapi g buat blackhead. 

Overall, really love this cleansing pack. I will repurchase this cleansing pack for my HG cleansing pack. 

Love : 

๐ŸŒผ make my skin clearer and smoother
๐ŸŒผ make my pore less visible
๐ŸŒผ help to sooth and calm acne/ redness
๐ŸŒผ ngurangin whitehead

Hate : 

๐Ÿฅ€ kurang praktis dengan model sabun gini
๐Ÿฅ€ g ngefek buat blackhead. 

Produk ini bisa kamu beli di Charis shop ku, akan ada diskon untuk pembelian produk ini kalo kamu beli dari link ku . 

Product Name :
 Arencia French Egg ~ Facial Cleansing Pack

Where to Buy :

Price :
Rp272.000 -42% = Rp157.000 ( $ 10.35 )





 

See yaaa ~~~ on my next post ^^