Sunday, December 1, 2019

[ SPONSORED ] : PRETTY NAILS WITH STYLESNAILS.COM


If you followed my instagram, I often share cute and pretty nails' post at my instagram story. I love  following nailart account and share my favorite on my story. I do really love cute nails,and sometimes think that I would learn and take lesson about nail arts someday haha. 

Anyway today Im going to share an online nails manufacturer Stylesnails.com . They offer wide range of nail polish, nail gel and fake nails. They have professional team of designers who design the pretty nails. They come in a good quality and competitive prices by using the latest nails making technology.

Nowdays, nail gel polish is popular among women. But not only polish our nails, we also love decoraing our nails. There are many ways to decorate our nails (manicure and pedicure ) and make them look adorable. The most easiest and simplest way to make our nail pretty is by using nail stickers. We can apply the nail stickers by ourselves at home haha. no need to go to the nail salons XD. 













The other way, we can use glitters, dust powder, dried flower or 3D rhinestones to decorate our nails. For me dried flower is the most cutest and prettiest way to decorate our nails. If we wanna look fancy we can use 3D rhinestones.










Anw we can find others manicures and pedicures supplies at StylesNails.com , its the lasrgest and cheapest nails product wholesalers. Get 15 % off  by using code: FALL15 .

image 

See yaa ~~ on my next post ^^ 

image



Friday, November 29, 2019

[ REVIEW ] : ACWELL AC RETURN TONING PAD ( 50EA )


ACWELL AC RETURN TONING PAD, sudah pernah dengar atau mungkin nyoba produk skincare dari Acwell ini? kalo belum jangan lewatin untuk baca post ini sampai selesai yah haha.




Hi semuanya , akhirnya sudah mulai aktif ngeblog lagi nih XD 2bln yg lalu aku pindah tempat kerja jadi kemarin kemarin sibuk dan ga sempet ngurus blog karna sampe sakit bbrp minggu juga TT.TT. Dan ini review pertama yang aku buat setelah bbrp bulan absen hehe. Hari ini aku mau review dan ngenalin ke kalian skincare yang kurng lebih sebulan ini selalu aku pakai, yaitu ACWELL AC RETURN TONING PAD. 


Awalnya cukup penasaran dengan produk toning pad ini, toner dengan bentuk pad gini sangat jarang dan ga semua brand punya. Dan salah satu nya ada dari brand Acwell ini. Acwell sendiri merupakan brand kecantikan dikorea yang berfokus pada skincare dengan kualias yang terbaik. Acwell juga menadi perwakilan Dermo-cosmetics di Korea, karena memertahankan kegnaan Donguibogam yang sdah turun temurun digunakan untuk kesehatan kulit alami.

Balik lagi ngebahas si toning pad ini, sebenernya Acwell Return Toning Pad ini adalah skincare khusus untuk trouble skin / acne-prone skin dan oily skin. Tapi ini jg bagus dan aman untuk kulit yang sensitif dan normal. Dan setelah mencoba hampir sebulan ini, ak suka dengan hasilnya dimuka ku yg sensitif dan mudah jerawatan ini. 

PACKAGING & INGREDIENTS


Kemasannya berupa tube plastik tebal berwarna putih. Didalam nya sudah terdapa tweezer untuk mengambil pad nya, jadi pasti higienis nya. Pad nya berisi 50 lembar dengan essence yang cukup bnyak, jadi pake 1 pad saja bisa untk satu muka.




Toning pad ini ada 2 bagian :
1.Embossed Cotton Side, untuk penggunaan pertama. Saat dipakai kulit lgsung terasa lembab. membantu membersihkan sebum dan sel sel kulit mati.
2. Soft Cotton Side, untuk penggunaan kedua. Untuk menyeimbangkan PH dan mengatur tekstur kulit setelah memakai bagian embossed nya.



Acwell Retur Toning Pad ini ada natural AHA, BHA dan PHA nya. Yg berfungsi untuk membersihkan sel kulit mati sehingga kulit terlihat lembut dan sehat. Selain itu jg ada  Ekstrak Centela Aciatica yang membantu mengatasi jerawat dan trouble skin lainnya. 

Dan jangan khawatir, produk ini juga hypoalergenic ( aman untuk kulit sensitif ) dan non-comedogenic ( tidak menutup pori-pori ). 


HOW TO USE




Cara pakainya gampang bgt, bisa ditempel dibagian pipi dahi atau bagian yg berjerawat/ yang kering. Bisa jg pake 1 toning pad untuk di usap ke seluruh muka. 




RESULT

Kebetulan bbrp minggu yg lalu aku tuh sakit, dan sudah pasti malas pake rangkaian bbrp night skincare ku. Jadi selama seminggu itu ak cm pake Toning Pad ini. ( aku pake seminggu 3 kali ) karena ada kandungan AHA, BHA dan PHA nya, takut over exfo XD. Dengan AC Return Toning Pad ini, kulit muka ku ttp lembab, bersih dan lembut walopun ga pake skincare rutin ku. Blackheads dan whitehead jg berkurang. Praktis jg dipakainya jadi sambil tiduran pas pusing pun aku masih bisa pake ini 🀣🀣🀧



Aku pakai ini untuk night skincare, dan selalu dipagi hari nya kulitku terasa lembab dan glowing. Karna ada kandungan natural peelingnya jg, ini bikin kulit ku jadi terlihat bersih dan lembut.





Brand ACWELL ini blum ada toko resminya di indo, tp untungnya bisa dibeli shopee @lynecosmetics.id , ini tuh olshop kosmetik korea yg berpusat di Seoul, jadi smua barang yg kita beli lgsung dikirim dari korea.

Ga perlu PO nunggu lama2 lagi dan kawatir sma ongkir yg mahal. Kalo di shopee malah bisa freeong trus seminggu uda sampe πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» untuk info lebih jelasnya bisa kepoin ig nya @lynecosmetics.id dulu yah. Ga cuma brand Acwell aja kok. Ada Mamonde, Nature Republic, Laneige dan bnyk lagi.

Walopun cuma beli satu barang aja, ttp dapet bnyk sample. Jadi ga rugi dan nyesel kalo belanja di Lynecosmetics.id

Btw, sekarang ini Lynecosmetics sedang ngadain event produk review dan deadline nya masih sampe Februari 2020. Untuk yang mau ikutan bisa cek instagram Lynecosmetics.id untuk details nya ya. 
 

image 

Brand : 
ACWELL

Product Name :
Acwel Retur Toning Pad

Where To Buy :

Price:
IDR 251.000
 

image 









Monday, November 18, 2019

[ SPONSORED ] : EARLY XMAS WISHLIST FROM DRESSLILY


Time flies so fast, November almost ends and ready welcoming for December XD. This is what we all women waiting for all this year , yeah Christmast Sale , End Year Sale and many more kind of sales :P. It's time to refresh your wardrobe!!

So now Im going to make my early Christmas wishlist from Dresslily.com .Dresslily is an international online fashion clothing and accessories store.They are focusing on the very latest in fashion styles with affordable prices. Dresslily prepares the best high-quality but low-prices product for you, make you free under all occasion for Monday to Friday. 
  
Here are the new arrival: Christmas dress , I pick some of my favorites from this collection.  














Thats all of my wishlist, if you are urious with other items just visi their website right now. They offer worldwide free shipping on order over 45$.

Use code:DLBF20 with 20% OFF:

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd


image 

See yaaaa on my next post ^^ 


image


Sunday, November 17, 2019

[ SPONSORED ] : BEST PLUS SIZE WAIST TRAINER AT LOVERBEAUTY.COM




Hi everyone, finally Im back after about 2 months dont update any post. I've been so busy with my new job and my health is not really good at the moment. But now Im happy I can greet all of you here who still come here o read my blog ^^. 

Today, I'd like to introduce an online shop LOVERBEAUTY.COM which was created by the purpose of helping women to overcome about body image issues, raise self-esteem and be theirselves. There is a bunch of shapewear, bodysuit, waist trainers and many more. Whether you are petite, plus or anywhere in between, they've got anything you want that will fit you well. You can find the best plus size waist trainer for women at loverbeauty.com .


Some of my friends often said to me that they eagerly on dieting but they found out that it was so hard for them as they like to eat too much. I cant said anything about thing that might be sensitive for some people, so I just support and encourage them to do what they really want. Lose weight is not easy and instantly, everything need process. So maybe I'd like to suggest them to look at loverbeauty.com and searching for plus size waist trainer next time. 








There are many good comments about the plus size shapewears, they said that it is perfectly fit and very comfortable to wear. And of course it is made of high quality material.

Anyway here are another best waist trainer I'd love to share and recommend to all of you. And dont forget to visit thier web as they held Black Friday sale and free worldwide shipping on order over $60.











image 

See yaa on my next post ^^


image


Thursday, September 19, 2019

[ SPONSORED ] : BE BEAUTIFUL AND STYLISH WITH LOVERBEAUTY


One of the biggest fear among us women is body changing. Perhaps our body will go through change someday, but that will be part of our precious memories of lives: for example giving birth, puberty,  an inspiring weight loss journey for others, or that changing will make us growing wiser. Mostly all moms worried their body chnanging after giving birth. 

We feel unattractive somehow as our clothes dont fit bcoz body shape changing. The mind set of being in shape is a true beauty is not always true in my opinion, we're amazing just the way we are. When it comes to your body, love the one you're with. All of us, inside and out are beautiful and precious. 


So today I would like to introduce to all of you who have body image issues. Its Loverbeauty, an online shopping mostly for shapewear and corset. It was created for helping women overcome body issues, rais self-esteem and be their best.

There are many kind of shapewear for women at their store. The shapewear can be a secret weapon for us, we choose shape wear to flaunt our curves. We can shop by style according to our preferences : bodysuits, camis, tanks, waist trimmers, shaping panties, shapping shorts, butt lifters and corsets. Here are some of my recommendation for the shapewear. 








Most of the shapewear come in 2 color choices, black and white. A lot of good comments from their customers about how good the material is and how the shapewear fit perfectly in and comfortable to wear. Its ideal for daily wear as its comfortable and have great material.


Anw, to look stylist and fancy on special occasion, you can try these stylist corsets for sale in their collections. 






Now they held up to50% sale on their web and offers free shipping worldwide on order over 60$. Go visit their web to find your favorite shapewear ^^. hope you enjoy this post ^^



image 

See yaa on my next post ^^ 

image