Thursday, October 22, 2020

[ SPONSORED ] : BEST SHAPEWEAR AT HEXINFASHION.COM




Nowadays not only plus size women who wear shapewear to cover their imperfection, I realize that tiny women also wear them to hide their tummy tuck or while working out. Beside, shapewears also works perfectly for many occasion not just for hide your belly, waist or thighs, it also works for postpartum and weight loss as well.

The main point is that shapewear makes your waist look smaller, flatten belly and definitely you can wear it with your favorite jeans or dress. But somehow we are thrilled with the shapewear quality material and the design. 


So here I would like to introduce you to an online fashion shop which offers wholesale shapewear and others women fashions with affordable price and great quality, its HexinFashion.

Shapewear for women help compress on tummy,waist and thighs firmly. It also provides breast support and butt lifting, which give you an instant hour glass look. It is easy to put on/off and comfortable to wear everyday. Here are some of best shapewears I would recommend to all of you from HexinFashion.








This full body shapewear will help ttighten your stomach and it makes your body shape beautiful and instant slimmer look. It sucks you in and takes away all back and side fat. It’s so comfortable and it can be worn all day without feeling any pain.






This shapewear will let your charm out as it gives slimmer effect amazingly. It compress your belly, abdomen and waist firmly. It really fits you well and looks almost completely seamless under clothing. It features crotless for convenient use at the restroom. The lace parts are also designed greatly so it wont roll up or down easily. 






This shapewear is targeted firm tummy control to emphasize your natural curves. It's something to shape your bulges and compress your tummy and waist to give you an hourglass shape instantly. You will have great shape and feel amazing in it. 






The waist trainer belt features a front zipper keeps a tight fit around your waist to achieve the long-lasting waist-cinching. Its also designed with 3 adjustable velcro that you can set freely as you needed. Fits perfectly, with the great material so its very comfortable for any activities or working out at the gym. 







If you are looking for shapewear which can give you perfect compression on your butt, hips and tighs this is for you. The neoprene material will make you sweat alot which will help you losing weigh through 








Tuesday, October 6, 2020

[ REVIEW ] : MASKERAIDE - SWEET RETREAT SET ( MINI SHEET MASK )

MaskerAide Sweet Retreat Set is the cutest mini sheet mask I've ever tried. This is such a fun and easy way to put on a mask. This Sweet Retreat Set is consist of 12 mini masks which you can put on desired area of face and body where need extra care. ⁣



This is ๐‘ท๐’†๐’“๐’‡๐’†๐’„๐’• ๐’‡๐’๐’“ ๐’…๐’“๐’š ๐’‚๐’๐’… ๐’…๐’–๐’๐’ ๐’”๐’Œ๐’Š๐’ as it ๐’‰๐’š๐’…๐’“๐’‚๐’•๐’†๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’Œ๐’Š๐’ as well as ๐’‘๐’“๐’†๐’—๐’†๐’๐’• ๐’”๐’Œ๐’Š๐’'๐’” ๐’Ž๐’๐’Š๐’”๐’•๐’–๐’“๐’† ๐’๐’๐’”๐’”. It also ๐’‰๐’†๐’๐’‘๐’” ๐’•๐’ ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’Œ๐’Š๐’ ๐’•๐’๐’๐’† for routine usage.⁣




Main Ingredients

๐Ÿฎ ๐‘ช๐’๐’„๐’๐’๐’–๐’• ๐‘ญ๐’“๐’–๐’Š๐’• ๐‘ฌ๐’™๐’•๐’“๐’‚๐’„๐’•⁣

๐Ÿฎ ๐‘ญ๐’Š๐’ˆ : rich of vit A and C ,help in hydrating and even the skin tone⁣

๐Ÿฎ ๐‘จ๐’…๐’†๐’๐’๐’”๐’Š๐’๐’† : anti aging⁣

๐Ÿฎ ๐’๐’ ๐’‘๐’‚๐’“๐’‚๐’ƒ๐’†๐’, ๐’‰๐’‚๐’“๐’”๐’‰ ๐’…๐’š๐’†๐’…, ๐’‘๐’Š๐’ˆ๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’Ž๐’Š๐’๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’๐’Š๐’๐’”⁣


I really fond of cute packaging, so how can I not love this cute mask XD. The illustration of the cover is looked so adorable and delightful. 




This consist of 12 mini masks with different design of sweets. Maccaron, cookies , strawberry shortcake and cupcakes shapes are such a feast for our eyes. Look so cute and yummy, because it has delicious scent like cookie. 



The texture of the sheet is quiet unique and its stick nicecle on the skin. The mask set contains 30ml of essence which means its rich of serum inside. Its clear and has thick watery texture and leave sticky feeling. The remaining serum can be applied on other body part to hydrate our skin. 

How to Use 

1. Cleans the skin and dry thoroughly

2. Peel off individual mini masks

3. Apply the masks on to face and body which need extra care , leave on for 15-20 minutes

4. Remove mini masks and massage the excess serum into skin


PERFORMANCE ๐“‚ƒ܀❀ .*๏พŸ

I love how it makes my skin moist and hidrated instantly. My dull and dry complexion change into that glows radiantly. What I really love about this mask is that it has such a delightful scent, it smell really nice like cookies. It also contains alot of serum, which I can use the excess serum to my face and body. ⁣




Usualy I only put 4 or 5 masks and the rest I keep in the fridge so I can use the next day. I put them on my cheeks area which have large pore problem and also other part like forehead and nose as I usualy feel dry the most. 


Overall, this is such cute mask that worth to try if you like to hydrate and moisturize your skin, the cute packaging is a plus anw :D






Brand:

MaskerAide


Name of the Product:

MaskerAide - Sweet Retreat Set


Where to Buy:

https://hicharis.net/torichux3/1qQP⁣


Price: 

USD 3.50 / IDR 53.000


#SweetRetreatSET #maskeraide #CHARIS #hicharis

Sunday, September 6, 2020

[ SPONSORED ] : BEST WOMEN SHAPEWEAR AT FEELINGIRLDRESS.COM


Tummy tuck is one of the biggest problem for every woman. Fortunately now we can hide it instantly by wearing perfect women body shaper for sucking up all of tummy tuck / fat. Women sometimes have difficulty finding shape wear that will fit well. You will pleasantly surprise at the variety of styles and the sizes of cheap shapewear you can try on. 


Nowadays many online wholesale waist trainer can be found easily. It provides all size shapewear up to plus size. Waist trainers are good item to hide the lower belly fat through firm compression on your stomach. 

Here I will introduce feelingirldress.com which is an online shape wear stores, they sells various kind of shapewear in affordable price and ofc in great quality. These are some of shape wears I would recommend for you from this store. 





This shape wear is specially designed for evening dresses and wedding dresses. It features rubber bone on the side of the waist to prevent curling. It is amazing body shaper as it will reduce your waist and lifts your butt instantly. This also gives great fit and looks flawless under dresses. 






This would be a great shapewear to emphasize your natural curves. It will reduce your waist, tummy and thights so you will get an hourglass shape body instantly. You will love how comfy this shape wear for daily wear or under your favorite dress. It also has crotless design for easy bathroom use. 




This high-waist shaper targets your waist and thigh to trim your waist and compress your legs perfectly. This waist trainer promotes sweat so it can help you with weight loss. It has comfortable, stretchy and lightweight material which is why it will pretty comfy for daily wear or gym activities. 



Sunday, July 19, 2020

[ SPONSORED ] : NEWCHIC 6TH ANNIVERSARY SALE


The time for the sale has arrived. If you want items that you can be used in any season I would recommend to shop at Newchic.

The main important thing when you do online shopping is focus on sale by identify and choose the items that can be used during the long season. The trend is also a point to be worried about, but if you buy cheap items that can be used for a long time, it will be useful in a long span.

Here are the sale time you shouldn't miss out at Newchic 6th Anniversary Sale.
pre sle:Aug 17th-24th
start:Aug 25th-28th
Thank and Reward :Aug 29th-sep 7th

There will be a big flash discount as well by grabbing free $20. Its also offering a free shipping on your order. And also $0.99 flash sale that everyone waiting for during the sale season. 


Here are some hot flash deals products ,these items are worth to buy and can be used in any season to be looked more fashionable. 



If you add this retro floral pumps to your beautiful style, you can create a feminine look.
It fits nicely on the feet and goes well with anything. I suggest to pair this pumps with feminine floral skirts, it would be a great coordinate.



This linen shirt goes well with a wide range of casual styles, and it has excellent color and pattern that gives you a casual and comfy look.
Just put on your everyday clothes and it will instantly increase your style. Pair it with jeans or short for your summery outfit.
Wearing flat sandals at your feet, you will be comfortable wearing clothes even when sightseeing.



A round beach straw hand bag with plenty of size for women to add natural and comfort to your spring and summer coordination.
It's a round type, but it's a size that fits everything you need such as a wallet or smartphone. It is a perfect bag for summer with wide storage capacity.




If you want to have a retro or vintage look, you can try to wear this patchwork midi dress. 
You can enjoy fashion that is different from the surroundings just by matching it with simple accessories. 



This water drop earrings that are perfect for special occasions, decorating the ears casually and ellegantly.
The design that is unique and sharp creates a matur and stunning look. It goes well with any dresses. 

Wednesday, July 8, 2020

[ REVIEW ] : LOOKE COSMETICS HOLY LIP CRรˆME #GAIA #THALIA


Looke Holy Lip Crรจme adalah lip cream favorit ku karena warnanya yg cantik dan tahan lama. 
Sesuai janjiku,kali ini aku mau review lip cream dari Looke Cosemetics. Btw ya aku kasih tau lagi, soalnya masih bnyk bgt yg blum tau dan tnya di komen ttg Looke Cosmetics ini.



LOOKE COSMETICS ini brand lokal ya?
☆ iya bner bgt, Looke Cosmetics ini made in Indonesia yah,jadi ini lokal punya ๐Ÿ˜ 

LOOKE COSMETICS halal dan ada bpom nya ga? 
☆ oh ya sudah pasti, brand ini tuh udah halal ,vegan dan cruelty free. Sudah bersertifikat halal dari MUI dan sudah ada BPOM nya ya guys. Jadi aman dipakai untuk smua jenis kulit. 

LOOKE COSMETICS bisa beli dmn ? 
☆Km bisa lgsung ke website www.lookecosmetics.com atau visit ig mereka untuk lihat produk produk apa saja yg ada. Nanti aku taruh direct link nya di paling bawag ya :) 

Nama nama produknya LOOKE COSMETICS unik ya? 
☆ jadi nama2 ini tuh diambil dari nama2 dewa dewi mitologi yunani. 


Nah sudah jelaskan sekarang ttg Looke Cosmetics. Oke sekarang balik lagi ke topik yg mau aku review kali ini. Kali ini aku mau review lip cream nya. 

PACKAGING 


As usual, selalu ada box luarnya ya. Bikin produknya terlihat elegan dan exclusive. Untuk tube nya sendiri terbuat dari kaca tebal transparan dengan tutup metalic. Jadi bisa keliatan shade nya dari luar. 


Gagang brush nya juga lmyn panjang jadi nyaman dan gampang saat mengaplikasikan lip cream ini. Untuk aplikatornya berbentuk "doe foot" jadi sangat nyaman dan mudah dipake untuk meratakan lip cream di bibir. Dan dengan ujung yang agak miring, bisa dipake untuk mengaplikasikan di sudut bibir.

Seperti yang udah aku jelasin diatas ya, Holy Lip Crรจme ini halal, no paraben dan ber BPOM. 

SHADE 

Holy lips series ini ada 6 shade pilihan :
Gaia
Hebe
Irene
Thalia
Hera 
Artemis 

Semua shade dari Holy Lips Crรจme ini wearable untuk semua skintone ya baik cool tone atau warm tone. Kebanyakan warna2 mlbb dengan base red brownish gitu. Warna warna fav ku bgt nih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
Dan yang aku review ini yang GAIA dan THALIA ya, 2 wrna yg akhirnya aku cobain jg setelah aku dulu pernah coba yang Hebe dan Irene, sma Lip Polish nya yang Luna, ntar kpn kpn ak review lagi ya shade lainnya.



GAIA
Warnanya peach-brownie gitu, nah sesuai namanya Gaia ini tuh melambangkan dewi bumi. 
Warnanya ini cakep banget, klo kamu sering pake filternya Janine yg di IG story nahh ini tu wrnanya hampir mirip kayak filter lipennya. Cakep banget kan. Bahkan nih bareface cuma alis sma lip cream Gaia ini tuh udah cakep bgt. Fix ini tuh jadi shade favorite aku, dan bakalan repurchase ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜„



THALIA
Beda dengan shade lainnya, untuk shade ini lebih ke dusty pink. Untuk shade ini melambangkan dewi perayaan di mitologi yunani. Klo pake yang shade ini aura feminine langsung keluar, trus bikin muka kliatan lebih cerah. 



TEKSTUR DAN PERFORMA

Holy Lip Crรจme ini semuanya mempunyai tekstur yang creamy sehingga gampang di aplikasikan. Setelah beberapa saat, lip creamnya ngeset di bibir dengan tampilan matte finish. Walopun ini matte tapi ga bikin bibir kering sama sekali dan sangat ringan.



Lip Cream ini juga pigmented banget, sekali usap aja bisa langsung ngecover bibir kita. Karena formulanya yg ringan, walopun pake berlayer layer ga kerasa tebal atau ga nyaman sama sekali.

Untuk performa nya sendiri ini juara bgt deh, tahan lama. Klo uda nge-set ini sama sekali transferproof dan aman ( ga langsung hilang ). Aku pake buat makan, masih tetap ok dan stay. Aku juga coba makan mie yang berminyak, hanya area bibir dalam aja yg sedikit hilang. 

Oia selain sebagai pewarna bibir, km jg bisa pake Holy Lip Crรจme ini sebagai eyeshadow dan blush on. Bikin tampilan jadi lebih cantik dengan warna2 holy lips series sebagai make up musim panas gini. Apalagi di masa pandemi yang mengharuskan kita pakai masker. Karena transferproof, lip cream ga nempel di masker jadinya. 





Kalo km suka tampilan bibir yang matte, aku bakalan rekomen in banget buat coba Looke Holy Lip Crรจme ini. Atu klo mau tampilan yang glossy, bisa pulaskan Looke Holy Lip Polish #Luna setelah pemakaian Holy Lip Crรจme nya. 




RATING :

 /  




Brand : 

Looke Cosmetics (@lookecosmetics)



Product Name :

 Looke Holy Lip Crรจme



Where to Buy :




Price :

 Rp 140.000


 Seee yaa ~~ on my next post ^^ 



Saturday, July 4, 2020

[ REVIEW ] : LOOKE COSMETICS - HOLY LASH ELIXIR MASCARA #HADES

Maskara yang cocok dipakai sehari - hari ? LOOKE Holy Lash Elixir Mascara ini bagus dan cocok buat dipakai sehari hari ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป stay nya sehariannn bisa deh itu sampe 24jam ๐Ÿคฃ
Setelah kemarin aku review Holy Smooth & Blur Loose Powder nya Looke Cosmetics skrng giliran aku mau review jg mascaranya. 




Ga tau nih bisa sesuka ini sama produk produk nya Looke Cosmetics ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ besok aku mau review in lip cream nya yah kwkwkw so stay tuned!! Yg belum tau Looke Cosmetics, aku kenalin lagi nih, ini tu brand local yg halal , vegan dan cruelty free. Untuk kualitasnya ga perlu diragukan lagi ๐Ÿค—ini tuh jadi brand lokal favorite ku sekarang. 

PACKAGING & INGREDIENTS


As usual, semua produk Looke itu pake box yg unik dan lain dari yg lain, jd kliatan exclusive gitu kesannya. 

Untuk kemasan mascara nya sendiri berbentuk tube dengan warna metalik gitu, jd lagi lagi kelihatan mahal dan elegan. Bentuk brushnya itu spiral dngn ukuran brush yang besar, brush model gini tu fungsinya buat menebalkan bulu mata. Cocok banget nih buat yg pny bulu mata pendek dan lurua kayak punya ku. 




Aku mau share jg nih knp mascara ini istimewa dan beda dari mascara yg lainnya. 
Mascara ini tuh mengandung " emas cair " atau kita lebih taunya sebagai " argan oil " yaitu minyak yg berasal dri ekstrak pohon argan yg tumbuh di Maroko. Kandungan dlm argan oil ini tenyta banyakkkk bgt : vit A , vit E , anti oksidan, asam lemak omega6 dan asam linoleat. 

Selain itu kita jg udah pada tau kan argan oil tu sering bgt dijadiin ingredient utama produk2 perawatan rmbut karna manfaatnya yg bgus buat perawatan rambut. Nah jadi si Holy Lash Elixir ini selain bikin bulu mata kita cantik ini jg sekalian menutrisi setiap helai bulu mata dan mempercepat pertumbuhannya secara alami. Wahh double kill dong yah ini mascara kwkwk. 

PERFORMA


WATERPROOF : Seperti yang udah aku tulis di atas, mascara ini super awet dan tahan lama alias waterproof. Pas ak pake sekalian uji ketahanannya aku sengaja ga hapus si mascara ini sampe malem ๐Ÿคชtengah malam aku baru hapus pake remover ( monmaap kebiasaan ngalong jg ). Nah 24 jam awetnya , mgkn klo ga dibersihin pake remover bisa deh tu berhari2 tetep stay. ๐Ÿ˜‚



GA CLUMPY : Holy Lash Elixir ini bisa di aplikasikan sampai 3 layer tanpa bikin clumpy/ menggumpal. Aku pake ini satu layer itu kelihatan natural bgt , auto manjangin bulu mata ku yg super pendek . Kalo mau lebih noticeable tapi ga keliatan lebay aku bisa pake 2 - 3 layer lagi. Malahan jd cakep dan lentik jg ๐Ÿ˜ jd lebih bervolume sih klo pake nya 2 layer lebih. 




Overall, aku suka hasil dari mascara ini ga cm bikin bulu mata jd cantik tp jg ada haircare nya hehe jd bisa skip kasih serum bulu mata kan.


image 

RATING :

image / image

image 

Brand : 
Looke Cosmetics (@lookecosmetics)

Product Name :
 Looke Holy Lash Elixir

Where to Buy :

Price :
 Rp 150.000

image 

 Seee yaa ~~ on my next post ^^ 


image