Wednesday, May 15, 2019

[ SPONSORED ] : INSPIRASI BAJU LEBARAN ~ 3 EID FITR OUTFITS INSPIRED BY SELAROS.COM ,

So today Im going to recommend 3 outfits idea to wear on Eid Fitr Day. First of all, I wanna say happy fasting to all of you in this Ramadhan. Eid Fitr is around the corner, so usually we will prepare some new clothes to wear on that special day as moslems. As women , its getting complicated when choosing the perfect  outfit. I do the same πŸ˜‚πŸ˜‚ haha. 


wah ga nyangka lebaran sebentar lagi ya πŸ˜‚ uda pada siapin baju lebaran belum nih? nah kali ini aku mau share beberapa ide outfit yg bisa dipake buat lebaran nanti 

So I found an affordable online clothing store : SELAROS.COM . Selaros is a global online store that delivers the latest fashion apparel. They have dresses, tops, bottoms, swimwear, shoes and bag. They also offer free worldwide shipping on order over $69.


CUTE  OUTFIT

Since I always like to wear pretty and cute clothes, so I chose some cute items to create the outfit. At selaros we can find or buy many cute cheap dresses online



I choose the cute dress coz it has adorable style. It will get along well with cute pump shoes or flat shoes. 

CASUAL OUTFIT 

Here sometimes we wanna look simple yet pretty on special day. Coz we should go from one place to another place to meet and greet everyone.  So here I chose a simple blouse at Selaros.com. There are many adorable women's fashion blouses there to chose. 








The blouse looks simple but it has unique and pretty sleeves design. We can pair the blouse with cullotes or long pants.

CLASSY OUTFIT 

If u wanna look glam and classy , here I chose outfits that can you try to wear. To look classy we can just only wear long dress with simple design. And pair the dress with high heels to make us look taller too. 



Thats all of the inspired outfits for celebrating Ied Fitr. Hope you like it. See yaa on my next post :) 







24 comments:

  1. Lebaran mau tiba diskon diamana mana 😍 btw aku baru tau web itu dan bajunya lumayan jg ya kayak bkk gt

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya beb koleksi nya lmyan lumayan nih ❤️

      Delete
  2. lucu" bangt sii rekomendasi outfitnya mana ada diskon lagi, mupeng deh

    ReplyDelete
  3. Waaah jadi kepengen cepetcepet lebaran😍😍😍

    ReplyDelete
  4. Bagus- bagus banget nih outfit buat Lebaran nya. .. Menginspirasi banget jadi pengen beli semua model baju nya.. . hahaha. .. Good.. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebaran baju baru nya bnyk ya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  5. Aku sukanya yg V Neck Plain Maxi Dress, kali buat lebaran lebih cocok yg itu menurutku πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ak jg suka itu πŸ˜‚πŸ˜‚ cocok yah buat lebaran

      Delete
  6. Lucu bgt dress nya yang pertama itu aku suka

    ReplyDelete
  7. Bajunya kece parah yaa ampun ini sih lebaran jadi makin kece juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha iya heus tampil oke pas lebaran πŸ’•

      Delete
  8. Wah yang casual outfit bisa jadi inspirasi nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya biar ga ribet ya pas silaturahmi kemana2

      Delete
  9. Wah bagus" ya bajunya ini . Jd mau cek juga ke selaros

    ReplyDelete
  10. Terinspirasi bgt ah, thank you loh. Jd pengen beli, lebaran pokonya mau cetar wkwkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwk iyaa lebaran hrus cetar ya πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  11. Gemes semua nih bajunya😍 rasa pen beli semua wkwk apalagi kalo kda diskon duh wkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. bner bgt , klo lg sale suka bar bar beli smua πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete

Please don't comment " Would you like to follow each other? Let me know!"
If you wanna follow each other just follow me first, don't worry I will follow u back :D Thanks for ur lovely comment, I will reply asap >3<