Wednesday, July 3, 2019

[ REVIEW ] : BENTON PHA Peeling Gel Review

Benton PHA Peeling Gel is my favorite skincare recently. Few weeks ago, Benton chose and send me their new pre-launched product for reviewing purpose. Tot it's a gift, I write my honest review based on my experience. 
I've been using this more than 2 weeks ( used 3-5 times ) and I do really love how this product works well on my skin.

READ ALSO : BENTON HONEST CLEANSING FOAM REVIEW



image

PACKAGING 



It comes in a blue squeeze plastic tube packaging. Also comes with a box packaging which has the same color and design. The flip top lid is easy to open and closed, which is safe and travel friendly to bring this everywhere. All the information about the product are written in Korean and English on the box packaging.




It contains 70ml of products, which I think it can last for more than 3 month of usage. Recommended use: 2 - 3 times a week . But I prefer to use it twice a week.


image

INGREDIENTS 

Benton PHA Peeling Gel allows 2-step peeling, naturally derived cellulose to remove the dead skin and impurities ( physical exfoliation ) and third-generation PHA that melts dead skin cells and whiteheads  and minimize irritation ( chemical exfoliation ). It helps our skin to achieve a smooth texture, improve our skin to a bright and transparent skin tone.  

It also contains Hyaluronic Acid and Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, which is know as natural moisturizing and soothing ingredients. This two ingredients will help our skin to minimize the dryness or tightness after exfoliating.

The peeling gel is free pf artificial fragrance, coloring , volatile alcohol, PEGs or other harmful ingredients. It's mildly acidic, dermatological tested product which help with sufficient moisture, allowing even sensitive skin to exfoliate without burden.

Ingredients:
Aqua (Water), Cellulose, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin,
Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate,
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,
Lactobionic Acid, Allantoin, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin,
Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Sodium Gluconate


image

TEXTURE & PERFORMANCE


It has gommage type texture, its milky white cream/ paste with soft flakes texture. This gommage type is highly hydrating and easy to spread. When we rub the cream off, its taking the dead skin cell with it. That is why the exfoliating process doesn't feel too harsh.

Recommended for the following skin types:
πŸ‘ Rough and dull skin
πŸ‘ Sensitive skin
πŸ‘ Enlarge pores
πŸ‘ Uneven skin tone

If you have one of the following skin types above, yeah I would really recommend this Benton PHA Peeling Gel for your exfoliate product. As this works pretty well on my dry and dull skin, so Im really happy and enjoy using this peeling gel.



DOES IT WORK ON ME?? Many questions come up about it. And I would answer YESS !! I have been used this for more than 2 weeks, and the good effect already shown up even after my second usage of the peeling gel. I feel that my skin get clearer and brighter. My large pores become less visible, and I dont feel dryness or tightness after exfoliating. What I really love about this peeling gel is that the peeling gel helps improving my skin tone and leaves my skin moist and glowing as well.

image

HOW TO USE





1. After cleansing, dry the face with towel
2. Apply an appropriate amount on the dry face and spread evenly by avoiding the eyes and mouth area
3. Gently massage with fingertips and scrub off the dead skin cells.
4. Wash off with lukewarm water
5. Apply a hydrating toner after exfoliating


image


RATING 

image / image


Last conclusion, I would say this is my HG peeling product so far. My skin condition get better and get clearer after using this peeling gel.



image 

Brand: 
BENTON

Product Name: 
Benton PHA Peeling Gel

Price:
will update the price after it launched on the web

image 

SEE YAA~~~ ON MY NEXT POST ^^~ 

image


#Benton #Bentoncosmetic #BentonPHAPeelingGel #PHAPeelingGel #PeelingGel #2StepPeeling #exfoliation #peeling #MoistureGlowPeeling #KoreanSkinCare #kbeauty

46 comments:

  1. Oh very interesting product!I love that brand :)

    ReplyDelete
  2. Oh my, I really love it! I have to try it asap!

    ReplyDelete
  3. What a great review! I love the packaging. I also like that the fact that it's free from artificial fragrance and is good for sensitive skin.

    ReplyDelete
  4. This look like a great product darling~ I really like Benton
    xx

    **Please don´t publish links on my blog

    ReplyDelete
  5. This brand is awesome, I didn't know this peeling gel but I'll check it out ^^
    xx

    ReplyDelete
  6. lovely post dear :)
    I like your blog, wanna follow each other? please let me know. thanks :)

    https://styleoflifet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Sounds interesting! thanks for sharing!

    ReplyDelete
  8. aku sebenernya suka sama peeling gel ini put, tapi setelah dibilas kulitku kering baget :( jadi harus pakai hydration toner dan masker buat ngembaliin kelembabannya

    ReplyDelete
  9. area tertentu di wajah, pori-poriku ada yang besar dan discoloration pun ada juga, jadi sepertinya aku cocok ya pakai Benton PHA Peeling Gel ini

    ReplyDelete
  10. Looks wonderful and really amazing effect it has on your skin.

    ReplyDelete
  11. It sounds like a good product Your skin looks great xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/07/avila-world-without-limits.html

    ReplyDelete
  12. Wah keren banget produknya, exfoliating product tapi teksturnya creamy. Kelihatan lebih glowing wajahnya kak.

    ReplyDelete
  13. Nah produk eksfoliasi untuk kulit sensitif gini nih yang aku cari beb hehe bentuknya pun cream putih susu gitu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya ini diklaim cocok buat kulit sensitif

      Delete
  14. Thanks for sharing your honest review! :)

    ReplyDelete
  15. wow semakin glowing ya wajahnya setelah dipeeling dengan benton pha peeling. patut dicoba ini di rumah. thanks reviewnya kak

    ReplyDelete
  16. Langsung kelihatan lembap banget wajahnya, beb. ❤❤
    Terlihat banget wajahnya terhidrasi dengan baik. Cerminan kulit sehat gitu.

    ReplyDelete
  17. Keliatan banget hasilnya...bikin kulit cerah yaa...kalau gak ada kulit mati di wajah.
    Sukaaa~
    Scrub nya juga lembutt...

    ReplyDelete
  18. I like peeling gels πŸ˜˜πŸ’šπŸ’™

    ReplyDelete
  19. Pertama liat kemasannya aja udah terkesan simple dan fresh
    Jadi penasaran hasil pemakaian Benton PHA Peeling Gel ini di aku gimana hehe

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  21. Wah ratingnya tinggi berarti bagus ya Kak apalagi nie based on experience. Aku belum pernah coba merk ini. Tapi aku suka sekali sama peeling gel model Benton ini mb

    ReplyDelete
  22. Cakep nih hasilnya, dan cukup aman ya buat dipakai beberapa kali dalam seminggu. Aku kadang takut overexfoliate. Soalnya nanti kerasa banget kulit jadi tipis dan gampang jerawatan.

    ReplyDelete
  23. Wihh efeknya kelihatan banget ya beb di kulitmu langsung kelihatan glowing kinclong deh ngefek banget ya manfaatnya

    ReplyDelete
  24. Aku jadi penasaran Seperti apa dia bisa melembabkan kulit yang kering karena dari hasil reviewnya dan foto nya kelihatan banget bisa melembabkan kulit

    ReplyDelete
  25. bisa untuk sensitive skin juga ya kak tori, aku jadi mau deh nyoabin starter pack nya gitu. Karena semelembabkan itu ya, d kulit ka Tori keliatan lemed (bahasa sunda nya kulit kenyal)

    ReplyDelete
  26. Oh, thanks for the interesting information. I'm glad to know about this product)
    http://www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  27. Waah, saya blm pernah pakai mbak. Kalau baru pertama pakai apa mesti konsul ke dokter kecantikan apa bisa langsung pakai aja?

    ReplyDelete
  28. Hihi tertarik banget dengan fungsinya yang bisa ngecilin pori2 nih Tory, kayaknya skincare korea memang selalu bikin ngiler

    ReplyDelete
  29. Duh kurang gaul memang saya, hihih Benton ternyata banyak varian produknya yah, baru tau deh ada Bha Peeling Gel nya, penasaran deh apalagi bisa ngecilin pori2 wajah, mantabs.

    ReplyDelete
  30. mantul ya beb, di foto aja langsung keliatan jadi lebih halus cerah dan glowing setelah pake benton oeeling gel

    ReplyDelete
  31. Aku tuh selalu tertarik nyoba produk peeling gel macam gini karena kepraktisannya. Dan emang hasilnya pasti bikin glowing ya beb.

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^