Monday, April 22, 2019

[ HAUL ] : MARCH BEAUTY HAUL

March Beauty haul, mostly bought cute items again. There were many sales everywhere last month, but I just bought few things only. So today I wanna share my March beauty haul. Mostly are mask sheets, lips products and cleansers.



READ ALSO: FEBRUARY BEAUTY HAUL

MISSHA X LINE FRIENDS WISH STONE TINT WATER GEL AND VELVET



Still craving for Missha X Line Friends edition, this time I bought the wish stone tint. The Cony tint ( pink ) is water gel type and the Sally tint ( yellow ) is velvety type. There are 4 shades available ( 2 shades for each type ) but I just bought 2 shades. The cute thing is that there is diy sticker so we can decorated our own tint. 

HOLIKA HOLIKA X MILKY BUN PUFF 


Bought this just because this is super adorable, the shape is really like a real bun haha. 

SENKA PERFECT WHIP FRESH




There are so many good reviews about Senka Perfect Whip facial foam. When its on sale, I grab this fast so I can try it later. 

EMINA BRIGHT STUFF FACE WASH 



Another facial wash tht I bought last month, tot I already got Olay facial wash in Feb but crazily I bought another two facial wash this month hahaha. 

BIORE MAKEUP REMOVER



In february haul, I already bought Nivea Micellair water, last month I bought Biore Makeup Remover because its has small size so its really travel friendly. 

CATRICE PRISMA CHROME LIPSTICK 


Never bought metallic lips product before haha, but Im just interested and they were on sale at that time. Gladly the color is still wearable and has pretty color. 

MASK SHEETS




CELEBON LIGHT ON MASK 



Already bought in February haul and havent tried it yet, but last month purchased it again 🀣🀣 

MISSHA MASK SHEETS 




HOLIKA HOLIKA MASK SHEETS



G9SKIN FIRST V-FIT LIPSTICK



Got this as giveaway gift from G9skin last month. I got all the pretty shades with semi-matte finish. Already wrote the review about G9Skin First V-Fit Lipstick in my previous post.

Thats all of my March Haul, which one is the most interesting item u wanna try too? 

44 comments:

  1. So huge! Love the items you bought! I need to buy something for myself too ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  2. I have never seen all of the items ... Kudet banget aku ya ga ngerti masalah skin care

    ReplyDelete
  3. wah stok maskernya banyak hehehe btw kalau dipikir2 aku nggak pernah coba maskernya holika sama sekali :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. stok maskermu lebih bnyk cii πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  4. I wanna try Senka Perfect Whip Facial Foam. Many beauty bloggers raved this product. They said it's really good to cleanse the whole face as a second cleanser. Uwuwuwww, can't wait to try it by myself! \(^_^)/

    ReplyDelete
  5. Love that mask!
    Pingin cobain CELEBON LIGHT ON MASK siih...uda ngecengin dari lama, tapi belum beli karena stok masker di rumah masih ada.

    Testimoninya gimana, bebh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak blum cobain jg πŸ˜‚πŸ˜‚ ntar ya ak bikin in review nya πŸ’•

      Delete
  6. duh aku suka banget nih sama packaging Missha x Line frinds nya, warnanya cantik banget nih, terus masker pome nya juga bikin penasaran banget deh ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya beb packaging dr line friends x missha lucu bgt

      Delete
  7. Banyak banget ya haulnya, aku kadang juga ngk pernah ketinggalan beli sheetmask di tiap belanja bulanan gitu, tapi belum nyobain yg merk-merk itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cobain mba hehe , beli pas ada sale jd g nguras dompet jg haha

      Delete
  8. Dari semua haul yg ada, yg buat aku penasaran adalah HOLIKA HOLIKA X MILKY BUN PUFF nya. Jadi inget Jelly jaman aku kecil ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak jg penasaran sma puff nya haha blum ak coba

      Delete
  9. Aku kira metallic lipstick dari Cartrice itu kaya yang mengkilap bgt, ternyata di swatch tangan warnanya emang wearable ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ak pertama jg mikir gitu eh trnyta masih bisa dipake daily

      Delete
  10. Dari semua produk itu hanya satu produk yang sudah aku beli ya produk Emina itu selainnya belum pernah aku beli nih

    ReplyDelete
  11. Aku tuh penasaran sama milky nya . Selain kemasannya yang lucu . Spongenya tuh shapingnya juga lucu gemash dan empuk gitu ya kan ?

    ReplyDelete
  12. Yaampun beb aku penasaran banget sama Celebon Light on Masknyaaa. Aku dari dulu mau beli kelupaan mulu, huhu. Aku juga pake Emina Bright Stuff Face Washnyaa. Kebetulan juga aku belanja Holika Holika Sheet Mask karena lagi diskon di jd.id hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwkwk emina nya blum ak coba malah πŸ˜‚πŸ˜‚ ak jg beli pas diskon πŸ˜‚

      Delete
  13. Loving your haul! I've tried the Holika Holika sheet masks and they are actually good! I'm in a shopping ban since the beginning of 2019 until maybe next week because the Sephora in my country is having a sale. But I did pick up tiny bits of small items over the past months and my favourite purchase was the Kate Kanebo Eyeliner with a thin tip, my fav!

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, waaa im curious with the kate kanebo eyeliner too 😍😍😍😍

      Delete
  14. banyak banget ni beb belanjaannya,btw aku juga suka belanja sheetmask masa, jadi ga abis abis hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya mumpung sale jd blanja mask nya bnyk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  15. Sheetmasknya banyak amat beb. Duh buat aku klo ada cewek banyak punya sheetmask itu surga.wkwkwk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi iya surga beb πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  16. wuaahh banyak sheetmask! Aku liat kamu beli chromatic lipstick gini malah tergoda juga loh πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. cobain aja, bgus lipsticknya 🀣🀣

      Delete
  17. Wah lgi stok masker nih ceritanya beb? Banyak banget maskernya. Btw itu lipennya catrice cantik banget warnanya. Aku blom pernah tau loh. Duh kudet aku ini.

    ReplyDelete
  18. banyak banget maskernya penasaran sm yg sheets mask celebon light on masknya pengen nyobain juga

    ReplyDelete
  19. Wah banyak sekali haulnya , aku jd mau belu yg catrice prisma chrome lipstick. Warnanya cantik banget

    ReplyDelete
  20. Aku juga pakai sheetmask nya holika holika.. bagus juga sih

    ReplyDelete
  21. Penasaran sama catrice lipstiknya warnanya bagus loh itu

    ReplyDelete
  22. Ituuu packaging Missha x Line frinds nya bagusss banget, aku belum punya jadi mau cobain deh akuuu lucu banget

    ReplyDelete
  23. baru tau ternyata missha collab sama line friends! aku punyanya yang original(?) nyaa haha

    ReplyDelete
  24. Beb yg G9skin packaging lipstick elegan gold gitu, btw sheet masknyaaa... satu pun belum ada yg aku pernah coba hahaha

    ReplyDelete
  25. I'm currious about the
    G9SKIN FIRST V-FIT LIPSTICK. The packaging looks glam enough 😍

    ReplyDelete
  26. EMERGENCY LOAN OFFER APPLY

    We Offer all types of Finance Business Personal Cash
    Quick Cash Advance. Fast Credit Check. Cash Today.
    Fast Cash Online
    low interest rate as low as 2%
    Financial Cash Available Here
    Business Personal Cash
    I'll advise All Cash seeker should contact us
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^