Thursday, January 24, 2019

[ HAUL ] : JANUARY DRESSLILY HAUL ( SPONSORED )


Finally all of my order from DressLily have arrived. I ordered 3 items and all of them were sent separately based on their warehouse stock. I think they have 2 main warehouses, China and Singapore. Surprisingly, tho its free shipping, it only took about 2 weeks to arrived. That is why I love to shop at DressLily. 

Another thing that I like about shopping there is their helpful and kind customer services. I hade some problems with my order which was out of stock and they patiently and helped and assisted me replacing my order. I ordered a blouse and 2 artificial flowers.



The velvet top is really pretty have very good material. Its very comfortable to wear. The frilly details make it looks more adorable and elegant. It has the same design for frint and back part. The V neck collar is to low, but it has tulle layer to cover the neck part. It would be really great to pair this with skinny jeans or skirt. 








ARTIFICIAL FLOWERS HOME DECORATION



Bought this artificial flowers for my blog's photo property or decoration. I found that they were so pretty and cheap also.



The quality of the artificial flowers are really great so pretty for home decoration too. The price is also quiet affordable comparing with artificial flowers from local store here. 



Here are some examples how I use the flowers for my blog. The flower brighten up and make my pictures look prettier. 

Anw , Dresslily holds some sale now, you can use code : DLBF20 with 20% discount:  

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

38 comments:

  1. I love the velvet top! Pretty!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  2. Aww that top is super cute :D
    and i loved how you use the artificial flowers ^^
    kisses sweetie :D

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  3. Oh that top is so cute! I like the artificial flowers too :)

    Hope that you had a nice weekend :) I just posted my weekday wear linkup, I'd love you to join! :)

    Away From The Blue Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah Im glad that they are so pretty πŸ’•πŸ’• have a nice day too

      Delete
  4. I like the top dear!! Super cute and suits you =)

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks babe, its cute but a lil bit bigger actually haha

      Delete
  5. super cute! Love the package so much!!! Bisa dibawa kemana-mana juga karena bentuknya yang muat dimasukin ke dalam pouch.

    ReplyDelete
  6. That's so beautiful, top and the flowers. That's why Indonesian people loves to shopping at SG, the price so adorable than here. πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah the price are pretty affordable than here πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  7. aku malah salfok sama bunganya, bagus ya buat properti foto :) aku kalau belanja online ga berani beli baju, soalnya ukurannya suka beda :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ci, g nyangka klo bunganya bgus bgt. ak klo baju jg g brani beli online cm karna ini sponsor yauda coba coba πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  8. lucu parah si itu velvet top nya, aku demen banget baju begitu krna menurutku aman, tangannya panjang dan bagian ke buka cuma di leher aja yg agak rendah, tjakeepppp

    ReplyDelete
  9. Looking so cute that velvet top really catch my eye..apalagi kamu yang pake makin makin kecep

    ReplyDelete
  10. fallin in love with this cute velvet top and the flowers :) btw, buat ukurannya gimana beb all size tersedia kah? overall kalo untuk harga oke juga worth it lah yaa

    ReplyDelete
  11. Lucu banget top nya kak. Bunga artifisial nya juga bagus banget, dan bikin hasil foto jadi lebih menarik ya..

    ReplyDelete
  12. Aku baru denger tentang DressLily. But, dari cerita Mba kayaknya online shop ini recommended ya. Jadi kepo pengen liat produk yang dijual apa aja. Thanks infonya ya, Mba :)

    ReplyDelete
  13. Dipake untuk yang berhijab bisa juga kali ya itu atasannya hehe, aku suka banget sama hasil fotonya kakak, beneran cute dan nyegerin gitu diliatnya

    ReplyDelete
  14. cute banget bunga bunga nya..
    suka banget kuliat bunga, gemes bangeeeet huhu
    btw, bajunya cakep kak hihi

    ReplyDelete
  15. aku gagal fokus sama bunga - bunganya, bagus - bagus banget dan fotonya juga keren makanya nampak indah banget tuh bunga yah. Keren ih. Btw atasannya juga oke yah, dibadanku cukup ga yah? hihi

    ReplyDelete
  16. oemji velvet top nya lucu paraaah! aaak jadi pengen deh. black velvet top kayak gitu bisa dimix pake apa aja casual pake skinny jeans sampe elegant with skirt and heels juga bisaa... mau nyari juga aah biar samaan ama kamu πŸ˜‹

    ReplyDelete
  17. Ootd lamu kece banget beb.. Emamg item.ga pernah salah ya.. Terus aku salfok sama cushion si gudetama. Lucu banget wkwkwk

    ReplyDelete
  18. Duuh cantik banget sama outfit dan bunganya. kalau di Indonesia cari bunga kaya gitu di mana sih? Sekalinya nemu mahalnya minta ampun dan kadang bunganya udah jelek gitu.

    ReplyDelete
  19. Baju atasan hitam modelnya unik dan bagus mbak, kisaran harga berapa ya? Bunga artifialnya cantik-cantik, mahal gak ya?

    ReplyDelete
  20. aduh aku jatuh cinta sekali sama bunganya, memang ya harus beli di luar ya bunga-bunga seperti ini kalau di Indonesia memang jarang ada seperti ini

    ReplyDelete
  21. Velvet topnya suka deh, ada kesan elegan sekaligus cute gitu, mau deh liat yang mirip kayak gini tapi warna Pink Peach gitu

    ReplyDelete
  22. Velvet top nya gemays deh, dan btw, setiap mampir ke blog kamu selalu suka sama earna warna fotonya yang cantik

    ReplyDelete
  23. topnya bagus ih, aku lagi cari banget baju kayak gitu. aku langsung kepoin deh olshopnya hihi

    ReplyDelete

Please don't comment " Would you like to follow each other? Let me know!"
If you wanna follow each other just follow me first, don't worry I will follow u back :D Thanks for ur lovely comment, I will reply asap >3<