Friday, July 19, 2019

[ SPONSORED ] : PERFECT JEWELRY FOR COUPLE AT GETNAMENECKLACE.COM

Matching outfits are common thing that couples always wear. Mostly couple shirts, shoes or accessories. I've ever worn all of these couple things with my ex bfore, umm its kind of silly for some people but for me it is like a special tag " he is mine/ she is mine " haha. I always feel a bunch of happiness everytime wear couple things. But there is one thing that I've never had as couple thing, which is a " couple ring " I tot that I need to have more serious relationship if I have to wear this couple jewelry. What do you think about this? 

So here today, for all of you who love to wear matching jewelry with ur beloved bf/gf, I'd love to introduce GETNAMENECKLACE.COM .Getnamenecklace.com is a jewelry manufacturer that offers fashionable, trendy and gorgeous personlized jewelry. Their products come in a good quality and competitive pricing by using the latesst jewelry making technology and professional team designers.

The most common jewelry that couple usually wear is couple ring. Usually couple only buy couple ring with the same design, but thats too boring and too ordinary. I would prefer personalized couple name ring, find some inspiration name ring here https://www.getnamenecklace.com/name-rings . When it comes in jewelry , I used to be really simple. So I would recommend some couple rings that have simple design and few gemstones as I want the "name ring " become the attention here.




This rose gold name ring surprisingly looks so amazing. I always admire rosegold things , its my current favorite at the moment. When it comes in my dark skin tone, I think rose gold is most suitable for me. With this simple design, it can be worn both men and women.

When the commitment getting more deeper, boyfriend can give their girlfriend with couple jewelry that women will always cherish and with how stunning and gorgeous design. Try this Customized Heart CZ Ring Sterling Silver , which has unique and modern design.



This diamond ring shape is sure can capture women's hearts with its beauty and it fits to wear for everday wear.

Another very commonly worn is couple necklace or bracelet. Engraved innitial or necklace with name, has many pretty design. Thats what will make the necklace/bracelet become more precious and meaningful. Make sure to choose the font that fit with our personality. So it can be worn everyday.









What do you thing about couple jewelry? comment down below about ur opinion. Would love to talk about it with you ^^. Anw go chect their website for more various design personalized jewelry, the offer worldwide free shipping with minimal order btw :D

image 

See yaaa~~ on my next post ^^ 

image






56 comments:

  1. naksir sama gelangnya :) soalnya kalau cincin takut ga muat karena ga semua cincin bisa di adjust

    ReplyDelete
  2. Cantik banget semua nya. Tp aku paling suka model cincin nya. Btw untuk warn rose gold jg bikin tmbh cantik desain nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bner beb. Rose gold itu kesaanya bkin tmbh cantik

      Delete
  3. How lovely! It's really very cute!
    http://www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  4. Duuh model cincinnya cantik banget dan hiasannya juga simple banget
    Bikin penampilan jadi lebih menawan kalo pake ini

    ReplyDelete
  5. aaa lucu banget beeeb, ini bisa ukir nama sendiri ya berati, aku suka banget sama yang engraved bar ring deh beb, kece nih dipakenyaa, pengen jugaaa <3

    ReplyDelete
  6. Aku tuh dari dulu kepengen banget punya gelang atau kalau yang ada namaku. Biasanya hanya inisial nama saja, boleh juga nih jadi ide hadiah nanti pas anniversary.

    ReplyDelete
  7. Lucuuu dan bagus ini mbaa. Kayaknya pengen yang bisa buat suami dan istri deh. Hihiii. Makasih rekomendasinya ya mbaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya g cm couple ring. Couple bracelet jg bisa

      Delete
  8. mau punya gelang couple dengan suami. tapi dia sosok yg pemalu dan ogah pakai aksesoris, kan kalo pakai bakal jd sorotan, pusat perhatian orang2 gitu

    ReplyDelete
  9. These are really beautiful ideas! Great to share with someone special.

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. The engraved jewelry is such a great idea to wear to be more iconic

      Delete
  10. Terasa banget ya sentuhan personalnya kalau pakai nama begitu. Aku pengen juga tapi cukup inisial aja sih di cincin. Kalau kalung bolehlah pakai nama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klo nama ato inisal aja sih tergantung masing2 org ya mba hehe tp klo cincin emg simple nya cm inisal

      Delete
  11. Untuk ring yang buat nama sendiri alias custom itu menurutku unik aja, pengen bikin ring dengan tulisan nama blog hihi

    ReplyDelete
  12. Rasanya pengen kirim blog post nya ka Tori k wasap suami nih. Pengen yg cincin bentuk love itu lho cute banget

    ReplyDelete
  13. Wow kece nih perhiasannya bisa dikasih nama pemiliknya ya. Aku suka disain cincinnya yang putih itu.

    ReplyDelete
  14. Dari dulu kepengennan punya perhiasan ada inisial nama sendiri, tapi belum punya juga sampe sekadang beb hahaha

    ReplyDelete
  15. Kalau mpo suka yang simple dengan warna emas bukan warna putih.

    Terlihat Ada status dan bangga ketika Kita saking memakai. Eitt jangan ambil suami gue ya, tuh lihat sudah punya cincin di jari nya. (Bahasa betawi begitu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah bner kayak jadi hak milik klo ada namanya kwkwk

      Delete
  16. I love the idea of jewelry designed for couples. The rose gold bar ring was my fave and I think my chap would like it too.

    ReplyDelete
  17. Cincin emas mawarnya bikin mupeng aja nih mbak. Menarik jg ya kalau dibuat couple-an sama suami. Dan kalau dibuat ada namanya, keren juga ya.

    ReplyDelete
  18. Cincin yang paling atas aku suka deh desainnya. Yang ada tulisan Elizabeth. Dan saya lebih cocok kalau warnanya putih. Andai punya hihii

    ReplyDelete
  19. Duh kak, aku jadi pengen punya juga ini
    Desainnya keren nggak pasaran, pengen punya satu yang warna putih dengan namaku
    Sempurna banget ini.

    ReplyDelete
  20. Lucu juga ga design matching ringnya itu. Bisa dikasih nama lagi. Bisa pilih juga kan ya Mba mau emas putih atau kuning?

    ReplyDelete
  21. amazing! really look beautyfull :)
    kisses from Poland :*

    ReplyDelete
  22. Great products dear :)
    Have a nice day!
    Kisses ;*

    ReplyDelete
  23. Que bonitas fotos! Feliz dΓ­a! πŸ€—πŸ€—πŸ€—

    ReplyDelete
  24. aku jadi pingin bikin juga :)) gelangnya sih cakep

    ReplyDelete
  25. These are really cute and I love the matching bracelets.

    https://sarahrizaga.blogspot.com/

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^