Friday, May 17, 2019

[ SPONSORED ] : BEACH OUTFIT INSPIRED BY OMNIFEVER.COM

Who dont love going to the beach here? I think most of you love to enjoy walking at the beach and capture some special moments at the beach. I have a lot of friends who took their pre wedding photographs at the beach. So today Im going to share some beach outfits to all of you.



I chose some items from OMNIFEVER.COM , they are a global fashion online store. They offered many kind of lates fashion apparel with affordable prices and mostly are on sale now. You can get their collection easily because they served worldwide shipping.






Personally I just love to wear top and short everytime I go to the beach. A bunch of pretty fashion tops for women are on sale a omnifever.com. Choose a patchwork top and pair it with short pants would be perfect as beach outfit. Or wear a playsuit or short jumpsui o make it simple.





Dont forget to bring your bikini or swimsuit if you have plan to enjoy water splash of the wave at the beach. Or wanna enjoy sun bathing.




Chose comfortable footwear, since we are going to walk around the beach. So, I suggest wearing sandals. We can find many sandals on sale at Omnifever.com. I choose this pretty flat sandal, wih flowers details along the lace. 

At last dont forget to bring sunscreen, hat and sunglasses to lessen the sun exposure. 
So whats is your favorite beach outfits? share with me in the comment below ^^. See yaa on my next post ^^ ~

16 comments:

  1. I love the romper and bikinis <3 Thank you for sharing!

    http://sarahrizaga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Omg bikini nya cakep cakep banget, sayang ku tak pede pakai bikini.. tapi aku punya baju seperti v neck pachwork printed shirt ini, next akan ku pakai ke pantai hihihi

    ReplyDelete
  3. lihat bikini kok aku jadi males sarapan ya :( pengen punya body kayak gitu biar pakai baju apa aja pantes hiks

    ReplyDelete
  4. Akuuu lagi kangen pantai banget nih, semoga abis Hari Raya bisa mantai sekeluarga, Amiiin. Dan emang iya, kalau ke Pantai enaknya pakai Outfit yang gak bikin ribet, alias bisa bebas jalan di pasir dan pepotoan indah, hihi.

    ReplyDelete
  5. Sandalnya ya ampuuun....cute overdose!
    Aku suka yang unik dan menggemaskan gitu...ples warna bunga nya baby pink atau pink fanta gitu yaa..
    Hehhe...

    ReplyDelete
  6. Yg playsuit warna putih keren banget modelnyaa ku sukaa �� bisa dipakai jalan2 juga kalau yg playsuit yaah ga ke pantai doang..

    ReplyDelete
  7. Aku langsung suka sama yang playsuit putihnyaa.Tapi kalo dibikin berhijab gimana ya hihi

    ReplyDelete
  8. Ga kuad sama sandals nya keceee banget, jadi mau kepoin beach outfit lainnya di omnifever.com

    ReplyDelete
  9. Gemes-gemes ya modelnya, boho chic gitu yaa temanya. Selain model yang kece, jangan lupa juga bahannya mesti yang nyaman yaa biar bisa seseruan di pantai.

    ReplyDelete
  10. Aku suka model sandalnya lucu ya detail bunganya >.< tetep harus pakai sunblock ya kalau ke pantai biar kaki ga belang ngikutin bentuk sandal :) hehe

    ReplyDelete
  11. Sandal flatnya nggemesin bangeeett... cocok sih kalau jalan2 ke pantai pake sandal itu. Kesannya unyu2 banget, mana ada bunga2nya pula ;)

    ReplyDelete
  12. Udah siap-siap buat menyambut musim panas nih kayaknya. Eh kalo di Indonesia mah musim kemarau ya. Hehehe sandalnya ucul banget!

    ReplyDelete
  13. Aku paling suka nih kalo k pantai yg model jumpsuit gitu memang dan harus pintar mix and match nih buat yg berhijab hehe.

    ReplyDelete
  14. Yang paling atas kaya bajunya Wakanda ya hahaha. Tapi kece buat beachwear juga ternyata

    ReplyDelete
  15. kok lucu-lucu banget sih baju nya jadi mupeng pengen borong kann :( aaa

    ReplyDelete
  16. Great post
    xx
    https://theonethattravels.wordpress.com/

    ReplyDelete

Please don't comment " Would you like to follow each other? Let me know!"
If you wanna follow each other just follow me first, don't worry I will follow u back :D Thanks for ur lovely comment, I will reply asap >3<