Sunday, December 15, 2019

[ REVIEW ] : JUMISO YES, I AM TONER AHA 5%

Jumiso Yes, I Am Toner AHA 5 % is nother Jumiso product that I use for my skincare routine recent days.


This is a light exfoliate toner which helps our skin having clean pore and crystal-like skin tone with an enviable smooth and elastic skin texture. It takes care of dead skin cells to make our skin smooth and pure. 

image
🌿 PACKAGING & INGREDIENTS 🌿


I comes in a thick bottle with screw cap packaging. It contains 150ml of product and quiet sturdy to bring for traveling. The hole in the caps is not that big, so we can control the amount of toner into the cotton pad. 



This toner contains 3 main ingredients:
πŸ„ AHA : improving exfoliating effect and maintaining moisture in the skin. As it only 5% portion, I think it will be safe for daily toner.
πŸ„ Panthenol and Lemon Myrtle : help to boost the skin water-oil balance and recovery the skin troubles.
πŸ„ Scutellaria Baicalensis Root extract : effective to help our skin has full of shiny tone.
πŸ„All ingredients are alcohol-free

This toner is safe for all skin type.

image

🌿 TEXTURE & HOW TO USE 🌿

It has watery-like texture. Its very light and absorb well into the skin. Doesnt leave greasy feeling onto the skin. This is a good thing tot its light and watery but it moisturize directly onto the skin.


One thing tht I dont really like about this toner is the smell. It has strong basil scent that comes from Scutellaria Baicalensis Root extract imo. But fortunately it disappear after applying the toner.

How to Use: 
πŸ„ After Cleansing , put right amount of the toner into cotton pad
πŸ„ Gently wipes all over the face

Beside tht, after wipes all over my face, I use this as mask by soaking the toner into cotton pad. Then place the cotton pad on my cheeks , forehead, and chin. Then leave it till the cotton pad dry. The toner will be more absorb well into the skin.  

image

🌿 PERFORMANCE 🌿

From the first usage, Im really surprise how this toner moisturizes directly and leave my skin cleaner and smoother. After leave the cotton pads as mask for few minutes I find that my pores have shrunk and less visible. 


As usual, when I wanna know the skincare will work well on me or not, I use the product as single skincare for night skincare. Im so happy that the next morning when I wake up my skin still looks moist, brighter and healthy looking.
 
 




image 

 RATING :

image / image


image 

Brand : 
JUMISO 

Product Name : 
Jumiso Yes, I Am Toner AHA 5 %

Where to Buy :

image

 

13 comments:

  1. aku juga suka banget sama toner ini put, lebih mild daripada avoskin ternyata di aku :) skrg jadi fav aku

    ReplyDelete
  2. Baru tau loh sama toner ini, mau nyoba juga ah siapa tau aku cocok pake toner ini, toner yg lama sudah mau abiz dan pengen nyoba yg baru

    ReplyDelete
  3. Aku baru ngeh dengan merk dan produk ini.. okee ya toner yang satu ini

    ReplyDelete
  4. Wahh efeknya keren banget toner ini ! Aku baru dengar dan belum pernah cobain sih

    ReplyDelete
  5. Aku baru dengar merk ini mba. Dingin ngga mba Toner nya?

    ReplyDelete
  6. Tampilan kemasan toner ini lucu ya beb. Aku belom pernah nyobain produk dari brand ini. Masuk ke wish list selanjutnya kayaknya bakalan :p

    ReplyDelete
  7. Wow hasilnya terpampang nyata yah. Kayaknya seger banget nih pake toner ini. Aku biasa pake kalo lagi mau maskeran aja hehe

    ReplyDelete
  8. kayaknya patut dicoba nih, kebetulan tonerku abis. lagi banyak diskon juga ya di style korean, lumayan nih bisa belanja hemat :D

    ReplyDelete
  9. Cute banget ya kemasannya. Lihat hasilnya, kujadi kepengen nyoba. Ceki-ceki aaah... nanti abis invoice cair :D

    ReplyDelete
  10. Wah ratingnya bintang 4 jd lumayan ya mbak. Saya jg kalau pakai toner gak mau nyampur, biasanya saya coba satu2 dulu sih biar keliatan hasilnya gmn di kulit hehe

    ReplyDelete
  11. Ada aroma yang agak kuat ya dari basilnya? Tapi gapapa kan ya abis itu udah menguap begitu kering? Pengin nyobain nih toner Jumiso ini, mau juga kulit yang halus dan lembut kalau rajin pake toner dengan AHA 5% ini.

    ReplyDelete
  12. Woow...
    Look so amazing!
    Sejujurnya, aku belum pakai toner. Karena kalau pagi sudah rada hectic, jadi step toner ini sering aku skip.
    Jadi pengin coba produk Jumiso setelah kemarin baca-baca review serum vit. C nya.

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^