Monday, January 11, 2021

[ SPONSORED ] : PERFECT NEW YEAR GIFT FOR MEN

 


Hi everyone , happy new year and I hope this year will be much better. As my first post in January, I would like to share some of inspirations for men's new year gift.

As the weather is getting cold this month, I would highly recommend something warm. It's especially cold this season, that's why you need a warm outerwear! Long coat men would be a perfect gift. Or you can buy men long cardigan for your men. 











A fleece material that retains heat, is warm, and gives a casual impression. Teddy hoodies are soft and fluffy material, so when the cold winter comes, it's a must have item that will become our best friend. It is an item that you can easily put on and look "fashionable" when you go out.

It's simple and easy to manage, and it gives you a sense of casualness, so if you like the casual style, it's a styling that will surely make a big difference. Even if you put leather shoes together and finish it beautifully.





Men silk pajamas cheap would be pretty comfortable for sleepwear as well. Not only outerwear , you can choose blanket hoodies for your men to wear at home. It is an adult style that you can combine it with comfy pants. You can buy couple blanket hoodies, you two will definitely look cute together spending time at home wearing them. 









What do you think? Hope this would be a help for you who have hard time to find perfect gift for men. Good news!! Blanket hoodies are 50% off at Newchic now. Go check them out. 




11 comments:

  1. pasbanget nih rekomendasinya buat musim hujan kayak sekarang :) mantel2 anget hahaa soalnya bandung lagi hujan terus

    ReplyDelete
  2. suamiku pecinta outer, entah sweater, hoodie, jacket ataupun cardigan.. cakep ya model2 winter ala-ala begini buat dipakai cowok

    ReplyDelete
  3. I guess I will go with hoodies. My hubby like it... atau sekalian kaos casual untuk hari - hari ajaaa

    ReplyDelete
  4. bagus yaa pilihannyaa, suamiku kalau aku kado itu mungkin juga bakal suka sih karena di sini juga lagi sering hujan dan dingin

    ReplyDelete
  5. Pas banget nih rekomendasi outfit pria untuk cuaca dingin musim hujan begini, apalagi suami dan aku yah emang anak gunung begini

    ReplyDelete
  6. Aku auka liat yg model sweater di atas. Kesannya simplen tp elegan juga. Cocok juga buat yang gak tahan ac dingin kyk suami aku 🀭

    ReplyDelete
  7. Gostei bastante do artigo, muito bom mesmo! Estou amando ler seus artigos e compartilhar com os amigos!


    Meu Blog: Como realizar uma aposta no Gbet Sports?

    ReplyDelete
  8. suka banget dengan blazer pertamanya, cakep banget modelnya, bisa jadi kado niy buat someone ya

    ReplyDelete
  9. Semuanya menarik dan keren ini pilihannya Kak. Bisa gitu sih hehehe, aku jadi pengen punya juga lho. Tampak elegan banget buat suamiku cocok nih

    ReplyDelete
  10. Long coat yang pertama itu kece banget yaa..
    Warnanya oke, terus cutingnya juga ga terlalu besar. Fit to body gitu..

    ReplyDelete
  11. Semuanya bagus-bagus deh koleksinya dan bikin mupeng juga pengen belikan suami, model Coat kek gini nih yang aku suka

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^