Sunday, November 17, 2019

[ SPONSORED ] : BEST PLUS SIZE WAIST TRAINER AT LOVERBEAUTY.COM




Hi everyone, finally Im back after about 2 months dont update any post. I've been so busy with my new job and my health is not really good at the moment. But now Im happy I can greet all of you here who still come here o read my blog ^^. 

Today, I'd like to introduce an online shop LOVERBEAUTY.COM which was created by the purpose of helping women to overcome about body image issues, raise self-esteem and be theirselves. There is a bunch of shapewear, bodysuit, waist trainers and many more. Whether you are petite, plus or anywhere in between, they've got anything you want that will fit you well. You can find the best plus size waist trainer for women at loverbeauty.com .


Some of my friends often said to me that they eagerly on dieting but they found out that it was so hard for them as they like to eat too much. I cant said anything about thing that might be sensitive for some people, so I just support and encourage them to do what they really want. Lose weight is not easy and instantly, everything need process. So maybe I'd like to suggest them to look at loverbeauty.com and searching for plus size waist trainer next time. 








There are many good comments about the plus size shapewears, they said that it is perfectly fit and very comfortable to wear. And of course it is made of high quality material.

Anyway here are another best waist trainer I'd love to share and recommend to all of you. And dont forget to visit thier web as they held Black Friday sale and free worldwide shipping on order over $60.











image 

See yaa on my next post ^^


image


22 comments:

  1. They look so perfect to shape the body a little! :)

    Best,
    Gilda

    ReplyDelete
  2. Ini sih wajib banget aku rekomendasiin buat kakak aku, noted banget
    Thanks for sharing yaa

    ReplyDelete
  3. Sekarang ada slimsuit untuk plus size juga ya. Ga cuma buat mereka yang normal size aja 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya jd yg plus size ga susah lg cari bodyshaper

      Delete
  4. waaa cocok banget ini buat temenku yang kemaren lagi nyari juga nih, mau aku rekomendasiin ah ke temenkuu hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhh sekarang ada yang untuk plus size, jadi gampang nyarinya ga susah lagi ya.

    ReplyDelete
  6. Ini solusi banget buat daku yang bertahun-tahun pengen kurus tapi malas diet secara benar :(
    Sepadan ya harganya dengan hasil yang kita dapat kalau pakai ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya ga perlu diet pake bodyshaper bisa jd solusi

      Delete
  7. Wah..jarang-jarang lho ada produk fashion underware yg utk Big Size plus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, ini mempermudah yg plus size jd ttp bisa pake bodyshaper

      Delete
  8. Syukurlah mulai bermunculan yaah underware dan pakaian2 untuk big size.. semoga versi cowoknya juga segera bermunculan, buat ayah aku soalnya wkwk XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe iya klo cowo mgkn ga ada body shaper nya πŸ™ˆ

      Delete
  9. Wah bagus ini sasarannya tepat hehe, membantu perempuan yang big size utk tampil lebih pede. Dalamannya gtu, luarannya bisa merah ngejreng atau hitam, tampak lbh oke deh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh pake baju apapun . Ini smcam underwear jg kn ya hehe

      Delete
  10. Nah ini dia, bisa bantuin nutupin tas pinggang aku nih hehehee... selama ini kan orang-orang dengan big size sering bingung untuk menyembunyikan 'kelebihan' tubuh ;)

    ReplyDelete
  11. Cocok nih buat saya yang ada kelebihan dibagian pinggang wkwkwkwkwk, cobain ah beli.

    ReplyDelete
  12. Jadi pengen kuremonin ke temen-temenku yang kapan hari selalu ngangkluh badannya jadi melar dan tambah gede wakakakak.

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^