Saturday, September 29, 2018

[ SPONSORED ] : CHOOSING GORGEOUS PROM DRESS FROM MILLYBRIDAL


Today's post, I wanna share some tips how we choose the perfect prom dress to look stunning and gorgeous. Some girls have problem to choose their prom dress, and sometimes they choose the wrong one and make them uncomfortable at the prom night. So here are some tips from me: 

Consider Our Body Shape and Size

This is the most important thing to do before we buy a prom dress. Find and choose the dress that will fit well our body shape and size. This will boost our confident and make us comfortable to walk around the party.  Make sure to choose the latest trend and style of prom dress. For use who have petite body, we can choose short prom dress to look taller. Short dress also could show off our sexy body and long legs, it will best fit for tall and slim girls too.

Choose Prom Dress According to Our Skin Tone

Since  a prom dress are available in many different color, it can be another problem for us to find which color that suit best for us. Choosing the right prom dress in a color that's flattering to our skin tone will help us stand out on prom night. Choose bold color for dark skin tone, earth color for warm skin tone, and pastel color for light skin tone. But if we wanna look steal the attention in the prom night, choose a stunning black prom dress wont hurt. Since most women will choose the colorful one, so being black will stand out most in the prom night. Also black dress will make us look slimmer and make our skin more radiant.



Consider about Comfort

Make sure to choose the dress that make you rest assure about the comfort. Choosing too tight or too loose will ruin your prom night. Walk and move around in your prom dress a little to give it a comfort and fit check before we buy or wear the dress at the prom night. Don't choose dress with itchy fabric material.




Set a Budget 

The last thing but not least, think about the prom dress cost. It will help you to shorten the time when choosing the dress that we like, because we already set on the budget. You can find a lot of  prom dress with great price at MillyBridal. They had amazing price for wedding dress and prom dress.




Hope this post will help you choosing the perfect prom dress  ^^.


 

See yaa~~~ on the next post ^^



34 comments:

  1. Oh very gorgeous dresses
    Great webstore
    xx

    www.sakuranko.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful dresses.
    Kisses!

    galerafashion.com

    ReplyDelete
  3. These dresses are beautiful! Thanks for sharing! :)

    melissakacar.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. omg love this post!
    https://freshisyummy.blogspot.com/2018/09/jacob-takes-marocco-2-let-you-love-me.html

    ReplyDelete
  5. Amazing dresses, I love the first one in red and the green one, so elegant!
    xx

    Freak Muffin Blog

    ReplyDelete
  6. Omg i really love your choices,
    that off shoulder black dress is amazing!
    kisses :D

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  7. Super post :D zapraszam do mnie <3 http://mysterious-natalia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. how cute they are, this informations is really nice from teenagers, because some of them sometime do mistakes when choose their dress prom.

    ReplyDelete
  9. semua yang model bawahnya mermaid gitu selalu kelihatan cakep apalagi kalau kebetulan bodynya model hourglass. Pasti kelihatan anggun dan sexy

    ReplyDelete
  10. OMG so cute, so gorgeous! Dress nya cakep cakep semua.. jadi lebih bagus bisa ganti ganti dan modelnya banyak, ga harus bikin, ribet and mehong

    ReplyDelete
  11. Aku paling suka yg Lace Sequined Scalloped. Kelihatan lebih elegan dan anggun. Yg paling akhir aku suka detail ruffles di bagian bawahnya.

    ReplyDelete
  12. lucu banget semua dressnya cuma aku bingung bisa dipake kemana ya huhu

    ReplyDelete
  13. wah... aku suka deh sama pilihan dressnya, cantik-cantik banget ya beb.

    ReplyDelete
  14. Dari design aku suka gaun terakhir yang warna hijau itu deh Put

    ReplyDelete
  15. Bagus bagus banget ya dress nya, cocok kalau ada pesta gitu, aku suka semua model dress nya

    ReplyDelete
  16. Kalau lihat tips dari skintone nya aku pakai earth color nih, tapi yang hitam itu cantik banget. 😍

    ReplyDelete
  17. Suka dengan model Ball Gown Scoop Neck Tulle with Appliques Lace Tea-length Boutique Prom Dresses, jadi bisa buat referensi jika ada bahan bridesmaid lagi dari temen, model gini emang aku incer banget beb. Apalagi musim temen nikah pada ngirim bahan buat dijahit :D

    ReplyDelete
  18. Sekarang baju prom dress makin variatif yaa. Yang penting selain budget adalah mesti tahu juga karakter kepribadian kita jadi pas dipake tuh auranya keluar.

    ReplyDelete
  19. Gak pernah ikutan prom xixixi. Tapi cocok juga kalau utk baju undangan semacam pesta ultah/ kondangan kali ya. Yg pasti harus pilih yang nyaman, sesuai kepribadian ya mbak :D

    ReplyDelete
  20. cute cute banget yaa. suka liat dress dress cantiknyaa. tapi aku gabisa make karena berhijab haha

    ReplyDelete
  21. dress nya lucu lucu yah ... desainnya bagus semua ... cocok banget pake ke pesta ..

    ReplyDelete
  22. That's really beautiful dresses, I choose the red one for you, I'm sure you'll be gorgeous

    ReplyDelete
  23. Tersuka adalah dengan bahan Tulle dan dress dengan warna hitam itu. Aku suka pake dress hitam, berasa anggunnya dapet aja. Dan tak bisa dipungkiri buat sesuka itu sama asymetrical ruffles dress nya yg hijau bottle

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^