Monday, January 20, 2020

BLOG COLLABORATION WITH WWW.TOMANDZY.COM (PART 2)


Hi everyone, I'd like to share my 2nd blog collab with my blogger friend from www.tomandzy.com . Bunch of thanks and love to Christin, thanks for caring and supporting me all this time at my sad and happy time T.T For me, she isnt only friend, she is more like sister to me :) . 


And this year finally we will met in person, we plan to have vacation together next month. Cant wait to have so much fun with her.

This time, she sent me a bunch of skincares, snacks and stationaries.

SKINCARES


As usual, mostly are from Korean brand I never tried before. But it makes me so excited to try them and see how they will work on me. 


I think she knew that I love wearing sheet mask these recent days. She sent me so much mask, and Im so excited to try them on, especially the Mediheal X BT21 mask. 


This hand cream and perfume are pretty cute and have nice sent. I love this kind of scent ( sorry I cant describe scent well T.T )



I got some samples too. 

SNACKS 



The candies probably is my favorite.

STATIONARY , ETC



I got sticker, mirror, and keychain with Korean Tradition theme. As I mention on my 1st collaboratio tht I start journaling, so Im really happy to get another stationary supplies on our 2nd collab.


I also got earrings, super pretty. The design is really chic and fancy. 

Hope you enjoy this post. I will post more often next time, not only about cosmetics/skincare review, I will post about my favorite things and cute places I ever visit. What do you think about it?

See yaa on my next post

36 comments:

  1. Lovely beauty haul! I need to buy some sheet masks for myself ♥

    ReplyDelete
  2. banyak sekali beb produknya, gak sabar rasanya baca review masing-masing dari produk tersebut secara detail

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntar ak review yg bisa direview ya mba haha

      Delete
  3. put sekali2 kita swap yuuuk hahahaa aku kangen swap, udah lama nggak swap sama blogger soalnya

    ReplyDelete
  4. wah produknya banyak yaa, berkabar ya kak kalo udah post reviewnya biar aku bisa bacaa hehe

    ReplyDelete
  5. Aku jadi pengin collab juga..
    Etapi, collabku yang lalu belum selesai juga nih...((gegara kebanyakan mager)) huhu~
    Asli,
    Pengin tau managing waktu yang bagus itu gimana siih...?

    ReplyDelete
  6. i want the candies mba Tory, I love it. by the way, would you like to share how you can colaborate with Christin (tomandzy.com)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tmenan jadi bikin collab krn pngn hehe

      Delete
  7. Produknya banyak banget beb penasaran aku sama full review setiap produknya.

    ReplyDelete
  8. the packaging so damn cute! I want to have one but how can I buy it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dishopee bisa mba hege, uda bnyk seller korea yg jual brand kbeauty

      Delete
  9. Ikutan naksir sama antingnya..cute banget deh itu 🥰

    ReplyDelete
  10. aku pernahliat parfumnya di malaysia, tapi mahal bener huhu kwaktu itu sempet mau beli tp maju mundur wkw

    ReplyDelete
  11. Banyak sekali produknya, sheetmasknya boleh dong lempar sini satu hehe, lucu lucu banget packagingnya

    ReplyDelete
  12. Wuidih produknya banyak banget. Bikin ngiler deh ih. Mana lucu-lucu pula packagingnya. Mau semuanyaaa 😍

    ReplyDelete
  13. produknya lucu lucu yaa. cute banget swap blog kayak gini hihi jadi pingin coba juga deh sesekali :)

    ReplyDelete
  14. aku jadi inget kalau aku punya produk pemium CP-1 juga yang buat rambut ituu wkwk.. btw blog collab nya seru banget ihh, collab juga yuuk XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuk 🤣seru klo collab sesama blogger

      Delete
    2. ayookk gimana caranya? ajarin akuu masteer wkwkwk XD

      Delete
  15. Duh seru banget sih bisa blog collaboration kayak gini, kalau ada kesempatan lagi mau ikutan juga dong beb hihi

    ReplyDelete
  16. Collab gini tuh maksudnya tuker-tukeran kiriman gitu kah Tori? Wuiiyy asyik dong ya.. jadi bisa saling mencoba produk yang dikirimkan.

    ReplyDelete
  17. Huaaaaa envy banget deh sama kolaborasi kamu apalagi masker yang Tata kalau aku eman eman mo pake aku pajang aja wkwk

    ReplyDelete
  18. Hi! Wonderful beauty products. Thanks for sharing.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    ReplyDelete
  19. Wahhh saya baru dengar nama skincare ini. Jadi penasaran pengen coba juga deh

    ReplyDelete
  20. wahh jadi pengen collab bareng mbak

    ReplyDelete

Dont leave a link in the comment or I will delete it. Thanks for ur lovely comment, I will reply asap ^^